CSAM S7

Työnantajan Extranet

Kirjaudu sisään
 
Tervetuloa Työnantaja Extranettiin

Extranet on työterveysasiakkaiden yhteyshenkilöille tarkoitettu sähköisen palvelun kanava. Extranetin kautta saatte yrityksenne työterveyspalvelujen asiakirjoja, voitte tiedottaa työterveyden ulkopuolelta tulleita poissaoloilmoituksia työterveydelle sekä päivittää oman yrityksenne henkilöstön tietoja.

Extranetin kautta voitte myös lähettää ja vastaanottaa viestejä mm. yrityksenne toimintasuunnitelmaa koskien, vastuutyöterveyshoitajalle tai laskutus- ja työhyvinvointiasioissa.

  • Jos työterveysasiakkaanamme haluatte Extranet-palvelun yrityksellenne ja toimitte yhteyshenkilönä työterveyteen eikä teillä ole vielä tunnuksia, saatte tilattua ne yrityksenne vastuutyöterveyshoitajan kautta.
  • Mikäli yrityksenne ei ole vielä Extranetin työterveysasiakas, lisätietoja palveluistamme yrityksille ja yhteydenottopyynnön voitte jättää osoitteeseen saara.seppanen@kmtt.fi, asiakasvastaava työterveyshoitaja.
  • Mikäli yrityksellänne on toimintaa eri puolilla Suomea, kauttamme on yrityksenne mahdollisuus saada valtakunnallisen Työ ja Terveys ry verkoston korkealaatuisia työterveyspalveluita.